Η Εταιρία

Η εταιρεία Β.Ε.ΤΑ, Βιοτεχνία Ελαστικών ΤΑινιών όπως ονομάστηκε από τον ιδρυτή της Εμμανουήλ Ρούσση, ξεκίνησε την δραστηριότητας στο χώρο της κλωστουφαντουργίας το 1980. Με γνώμονα την μεθοδικότητα και την εργατικότητα κάταφερε να εισβάλει δυναμικά στο χώρο.

Ξεκινώντας από την παραγωγή ελαστικών ταινιών για εσώρουχα, ρούχα, μαγιό η εταιρεία με τα χρόνια εξελίχτηκε και σε άλλα είδη και αξεσουάρ όπως κορδόνια, σατέν κορδέλα, τρέσες, ετικέτες, μεταλλικά αξεσουάρ, κρόσια κ.α., καταφέρνοντας έτσι να καλύψει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών στο χώρο του ρούχου και όχι μόνο, με αποτέλεσμα η εταιρεία Β.Ε.ΤΑ να κατέχει αυτήν την στιγμή ηγετική θέση σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Το 2018 τη σκυτάλη πήρε η οικογένεια Χατζηγεωργίου ώστε να συνεχίσει την ιστορία της βιοτεχνίας. Έτσι, μετά από 40 χρόνια εμπειρίας, σε Ελλάδα και Εξωτερικό, η εταιρεία Β.Ε.ΤΑ μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε ιδέα και να μετατρέψει ένα απλό σχέδιο σε ένα άριστο προϊόν ελληνικής κατασκευής.

Προτεραιότητα μας, η άριστη ποιότητα των προϊόντων και η ταχεία εξυπηρέτηση, στις πιο χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.